Våra tjänster

Vi designar och bygger webbsidor, e-butiker och marknadsmaterial. Vi kopplar ihop portfolios, sociala nätverk, loggor och brands. Läs mer nedan om våra bedrifter, referenser och skills...

WEBBSIDOR

Vi är specialiserade på marknadsföring genom webbutveckling i WordPress. En kraftfull och kostnadseffektiv plattform för din webbsida. Det betyder i klarspråk att det inte blir särskilt dyrt…

Kontakta oss idag så startar vi idé-arbetet kring ditt nya moderna utseende utåt. Vi tittar på olika förslag på hur det kan se ut och ger dig inspiration så du kan välja inriktning till din nya hemsida.

Stilrena moderna webbsidor

Webbsidor med integrerad e-butik

Tillfällig projektportal med hosting

E-COMMERCE

Starta din e-handelssida som komplement till din vanliga försäljning. Sälj dina varor på nätet, sälj ditt leende, din attityd och din svärmor. Allt går att sälja med brinnande reklam..!!

…och en fungerande stabil e-butik.

Om du redan har en hemsida kan den i många fall kompletteras med e-butik i efterhand.

MARKNADSFÖRING OCH KOMMUNIKATION

Marketing, branding, sociala medier, eventmarknadsföring, action marketing, möten och customer relations. Kommunikation är allt! Vi bygger och agerar – allt vi gör syftar till stärkta varumärken och kundrelationer. Ökad försäljning, ökat bidrag och ökad arbetsglädje ger ökat avtryck på jordskorpan. Kö hårt!!

Vi tänker marknad och varumärke i allt vi gör och vi har samarbetspartners som förstärker eventmarknadsföringen om du är riktigt på….

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Det här kanske börjar med en bra hemsida, men det är inte allt. Webbsidan ska sökmotoroptimeras så att den ligger långt framme i sökresultaten när potentiella intressenter avsöker marknaden. När webbsidan är på plats och optimerad och länkar till och från andra strategiska nätplatser ser vi till att den knyts ihop med sociala medier och då börjar dom driva trafik till varandra. Digitala kampanjer riktar kommunikationen direkt till dom målgrupper du tror på och surret är igång. Nu gäller det att hålla i sig i snålblåsten så du inte blir för rik… för det är inte populärt i Svea rike…

VIDEO / MOTION

Vi har grejer för det här också men när kraven blir riktigt höga så finns det dom med ännu bättre kunskap och prylar och då tar vi in dom.

Vi hanterar materialet och resultatet och länkar in det på webbsidor, i presentationer eller andra marknads- eller mässaktiviteter.

Vi jobbar i nätverk med dom bästa!

PAPARAZZI IN DA HOUSE

Bildspråket är allt. Skriv hur mycket du vill, men om bilden drar till sig ögonen har du ditt lilla ynkliga ord ingen chans… Vi åker med er med fotograf när det händer och vi efterhanterar och publicerar – om ni inte vill göra det själva förstås. För det är kul..!!

Miljö i Provence

PC , NÄTVERK, SYSTEM, ANVÄNDARE OCH MENTORSKAP

När vi har en superskön hemsida på plats och bilderna talar sitt självklara språk så ska verksamheten gasa på i ytterfilen och alla ska med! Då får inte routern sacka eller datorerna bli förkylda. Människa och maskin måste hålla jämna steg och ingen får släpa efter. Vi kommer ut om du behöver kick-start på grejer med el-kabel. Om människorna inte hänger med maskinvaran får du ringa nån naprapat… Det har vi ingen..

FULLÄNDAD DESIGN

SNYGGT och HÄPNADSVÄCKANDE

Besökaren ska reagera över hu professionellt ditt företag ser ut. Bra start på en kundrelation.

ENKELT och INTUITIVT

EN REN NJUTNING

Besökaren på din webbplats vill stanna kvar och utforska mer...

PREMUM PLUGINS

KRAFTFULL FUNKTION

Webbplatser är inte längre digitala reklamblad. Kunden vill ha funktion, nytta och tidsbesparing. Förväntningar ska uppfyllas!

PAYBACK

WEBBSIDAN SKA BETALA SIG SJÄLV

Varför köpa en webbsida om den inte betalar sig. Inom tre månader efter lansering ska något hända som legitimerar investeringen.

VARFÖR ÄR CANITEL BÄTTRE?

”The best predictor of future behavior is relevant past behavior”
/Dr Philip McGraw
Så fråga våra tidigare kunder…

Vi vill vara lyhörda

Om vi inte lyssnar på dig så blir du inte nöjd. Vi har egna idéer också, men bara om du vill.

Vi vill leverera snabbt

Men snabbt får inte bli fel. Vissa saker tar tid ändå, men då jobbar vi på så du upplever det som snabbt.

Vi vill ha glada kunder

Om vi har kul ihop och du får vad du vill ha så tror vi att du blir glad. Och kanske rekommenderar oss…

LYHÖRDHET

Vi har erfarenhet från mängder av verksamheter. Vi lyssnar vad ni gör. Vi känner vart ni är på väg. Vi frågar vad vi inte förstår. Sen träffar vi ofta rätt.

SNABBHET

Vi kan inte vänta på att få sätta igång. Det är så roligt när det börjar hända saker. Självklart finns det en verksamhet som måste prioriteras, men istället för att vänta kanske vi skapar underverk.

KULHET

Jobba är ju det roligaste som finns. Om det inte är det får man ordna så att det blir det. Vi vill ha roligt när vi jobbar, och om något är tråkigt så blir det jätteroligt när det är gjort!

ALLT DU BEHÖVER

Vi vill förstås uppfylla alla dina önskemål. Du ska vara nöjd. Annars är vi inte vi nöjda. Och du rekommenderar troligtvis inte oss för andra.

FÄRDIGT FÖR MOBILEN

85% av all surfning sker från en mobil. Även om sidan byggs för en stor skärm så måste designen fungera på mobilen. Och inte bara fungera – den ska vara perfekt för långa tum-scrollningar och enkla klick in på exakt det som är intressant.

SKALBART och UTVECKLINGSBART

Det ska vara möjligt att fortsätta utveckla sin webbsida från den kanske enkla plattform man valt att börja med. Vi vill inte att du slår i taket och måste börja om bara för att du vill ha lite mer.

Varför inte? Det är gratis!!

Ställ en fri fråga om vår synpunkt