Nyheter

Här delar vi med oss av händelseförloppen...

  • All
  • Webbsidor
  • Nyhet
  • Verksamhet
  • Inspiration

Nordfeldt är ett familjeägt fastighetsbolag som bygger hållbara och trivsamma hem för generationer. Nordfeldt har många års erfarenhet av stadsplanering, bostadsutveckling, projektering, byggproduktion och förvaltning.

Canitel har samarbetat med Nordeldt under dess utveckling sedan den första hemsidan för många år sedan, och har nu levererat den 3:e upplagan. Nordfeldt är mycket aktiva med sin hemsida och låter den utvecklas i linje med företagets utveckling.

Spectrogon är ett högteknologiskt företag som specialiserar sig på tillverkning och design av optiska interferensfilter, tunnfilms-beläggningar samt holografiska gitter. De har över 45 års erfarenhet av tillverkning och jobbar aktivt för en bra arbetsmiljö.. Huvudkontoret och produktionen finns i Stockholm (Täby), Sverige.

VTK har som många andra använt webb-plattformen Idrott Online, som tillhandahölls av riksidrottsförbundet fram till årsskiftet 2023. Utseendet hade mycket övrigt att önska och få klubbar saknar Idrott Online. VTK valde att anlita Canitel för sin nya webbsida och det blev skillnad…:-)

Klubben, som håller till i Täby utanför Stockholm, startade 1960 som en sektion till Viggbyholms IK med två utomhusbanor och sedermera med ett Barracudatält över under vintersäsongen. Sommaren 2006 flyttade hallen ca 50 meter till dess nuvarande plats efter överenskommelse med Täby kommunen och JM bygg som exploaterar det gamla F2 området i Hägernäs för byggandet av nya bostäder och kommersiella lokaler.

På Handverket i Stockholm kan du lära dig sy, sticka, brodera och mycket annat. Kolla in kursprogrammet på Canitels nylevererade webbsida handverket.se

Nina Brisius Startade Handverket år 2021 och erbjuder syjunta och kurser inom textilt hantverk i grupp eller privat efter önskemål.